Læs om Hatha/Restorativ yoga,
workshops og ene-undervisning

Hatha Yoga

Hatha yoga handler om at bringe kroppen i balance, få kroppens energikanaler til at flyde frit og slippe spændinger. Denne praksis foregår i flow, med fokus på åndedræt og nærvær. Du vil opnå større kropsbevidsthed, øget styrke og smidighed.

Hver time vil indeholde en kort meditation, forskellige asanas (stillinger) stående, liggende og siddende. Vi afslutter med Savasana (afspænding).

Du er velkommen, uanset om du er ny i yoga eller erfaren udøver, undervisningen tilpasses holdet og den enkeltes behov.

Restorativ Yoga

Restorativ Yoga handler om at åbne op, og bringe krop og sind i harmoni med virkeligheden. Vi skal leve i nuet på godt og ondt, ikke i fortiden og heller ikke i fremtiden. Vi skal sanse verden omkring os, opleve livet og  koble autopiloten lidt fra. Ved at holde kroppen i harmoni kan vi mindske/undgå sygdom, søvnbesvær, fordøjelses problemer, stress mm.

I Restorativ Yoga, understøtter vi kroppen med props (tæpper, puder, blokke) i hver enkelt stilling. Du vil blive guidet ind i stillingen med focus på at genskabe kroppens naturlige alignment (kurver), stillingen holdes typisk i 10-15 minutter.

Vi starter timen meditativ, med opmærksomhed på åndedrættet, og på at lande og slutte med afspænding.

Blid Hatha Yoga

Blid hatha Yoga vil bringe din krop og dit sindet til ro, du vil blive i stand til at opleve og mærke kroppen med opmærksomhed og nærvær.

Med små serier i flow, vil kroppen  få hjælp til at løsne og åbne sig, så du bliver i stand til at give slip på spændinger, hverdagens stress og blokeringer.

Du vil efter timen opleve din krop i bedre balance med øget energi og styrke.

Hver time vil indeholde en kort meditation, åndedrætsøvelser og sluttes med afspænding

Du er velkommen, uanset om du er ny i yoga eller erfaren udøver, undervisningen tilpasses holdet og den enkeltes behov.

Workshop

En Workshop er for dig som ønsker mere… her er der tid til fordybelse. Vi arbejder mere detaljeret, og går i dybden med mange af stillingerne. Du vil opleve yogaen på en anden måde, mærke kroppen tydeligere og føle større tilstedeværelse. Workshopen vil indeholde åndedrætsøvelser,  meditation og afslutte med dybdeafspænding.

Hver workshop vil have et focus område og alle er velkomne.

Ene-undervisning

Jeg tilbyder ene-undervisning. Timen tager altid udgangspunkt i din situation, dit sind og din krops styrker og svagheder. Ud fra vores indledende snak via mail eller telefon tilrettelægger jeg et program specielt til dig.

Timen vil starte meditativt med fokus på åndedrættet og afsluttes med afspænding, så kroppen for ro til at absorbere stillingerne. Herefter har du mulighed for at stille spørgsmål, med det samme eller efter et par dage på mail.

Ene-undervisning er særlig egnet til dig, der har brug for lidt ekstra, til at komme i gang (igen).

Har du andre ønsker (event, firmaarrangement, pigeaften mm) er du meget velkommen til at kontakte mig.